Gjestebod

– i den blå timen tenn me alle lys, lydar og lukter siv ut frå kjøkkenet, det er duka for kveldsete i Gamleposten 

Menyen i Gamleposten blir satt for kvar dag, med basis i kva me fått tak i av lokale råvarer.

Ein 3 retter kan vera…   

Lubbesild med ramslaukdipp og kalde rauer

Skalldyrsuppe med sprøstekt tarechips

Kveite med brent purre, jordskokkpure, ovnsbakt rødbett, glassagurk og hasselnøttsmør

Karamelltofee med kefirpannacotta og saltrista nøtter

Husets sjokoladetrøffler

Om du har behov for tilpassa menyer, ta gjerne kontakt med oss på førehand!

Ein 5 retter kan vere

Matjesild med rugbrødsmuler, syrlig estragonkrem og spirer


 Eplegrava rekekongar med ingefær/agurkis og spirer
Pannesteikte kamskjell med Ertepure, sylta skorsonnerot og soyasirup


Ovnsbakt breiflabb frå Sletto med eplesmørsaus på epler fra Sveio, sylta fenikkel og sesongens sauterte belgvekster.


Langtidsbakt kjelår fra Myrdal gard på Tysnes med mandelpotetpure, ovnsbakte grønnsaker og rosmarinsky.


Husets is på ølsirup og rosiner med bringebærsuppe
Husets sjokoladetrøffler